Primul pas - Cazul meu
Contestă de acasă. Online, eficient, la prețul corect.
Echipă cu acoperire națională

Cazul meu (Esthill C. Lawman SRL) colaborează cu avocați, experti, juriști cu competență în toate regiunile țării. Selecția colaboratorilor se bazează pe seriozitate și profesionalism.  Indiferent unde te afli vei fi consiliat cu sprijinul unui profesionist din mun București, jud. Ilfov sau din oricare alt județ al tării.

Când te putem ajuta cu redactarea plângerii contravenționale?

Atunci când:

  • Nu ai comis contravenția constatată în procesul verbal;
  • Ai dubii cu privire la corectitudinea aplicării măsurii contravenționale de către
    agentul constatator;
  • Nu au trecut mai mult de 15 zile de la primirea procesului verbal de contravenție;

Redactăm plângerea pentru tine CHIAR DACĂ AI COMIS CONTRAVENȚIA dar vrei să amâni suspendarea permisului pentru câteva luni.

 

IMPORTANT: In urma analizei putem constata elemente care pot atrage nulitatea procesului verbal pe care tu nu le-ai observat la prima vedere. De aceea o evaluare este necesară.

Cum lucrăm?

Cu  promtitudine.

Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul de comandă de pe site sau sa porți o discuție cu unul dintre operatorii noștri. Timp estimativ – 5 minute. EVALUARE GRATUITĂ.

Dacă considerăm că te putem ajuta și ține de competența colaboratorilor noștri, direcționam cererea ta în vederea redactării. Vei primi documentele pentru a le semna in maxim 24 h. Te ajutăm să le depui in format electronic în cel mai scurt timp către instanțele de judecată. Simplu și eficient. FĂRĂ DEPLASĂRI, fără ore pierdute în fața instituțiilor. Poți administra totul de acasă sau de la birou. Poți urmări evoluția dosarului pe internet.

De retinut:

Plângerile contravenționale se pot judeca în lipsă. Nu întotdeauna este nevoie de prezența unui avocat în sala de judecată. Având în vedere volumul mare de dosare de pe rolul instanțelor și a aglomerației din sălile de judecată, coroborat cu măsurile de distanțare socială Covid 19, instanțele de judecată preferă cereri redactate profesionist și la obiect, fără a încuraja prezența fizică,  acolo unde nu este imperios necesară prezența unui avocat sau a părților.

Toate aceste ”secrete” ți le mărturisim pentru a nu plăti un serviciu mai mult decât este necesar. Judecătorii iși pot face o părere doar după probele aflate la dosar, fără prezența părților.

Dacă soliciți în mod expres prezența unui avocat în sala de judecată, te putem pune în legătură cu colaboratorul nostru urmând a fi tarifat suplimentar și separat de acesta.

In costul serviciilor noatre ai inclusă consultanță online pe toată perioada procesului.