Despre noi - Cazul meu

Despre noi

Înfrângem birocrația împreună

Compania Cazul meu (Oragon Legal Consulting SRL) a apărut ca urmare a necesității combaterii unui fenomen socialmente negativ pentru cetățeni. Accesul rapid și online la consultanță de specialitate în domeniul contravențiilor.

Misiunea

Un proiect axat pe accesul la justiție, acces ce ar trebui să fie facil de realizat pentru toți contribuabilii.

Viziunea

În contextul actualei pandemii de COVID-19 ce zguduie din temelii întreaga planetă, credem că e cu atât mai important să încercăm să conlucrăm toți cei din peisajul judiciar autohton – profesioniști, instituții și companii pentru a oferi soluții practice și benefice, pentru a ne proteja pe noi toți, și anume: accesul online la servicii de consultanță în domeniul contravențiilor.

Serviciile oferite au fost create într-o așa manieră încât să respecte toate cerințele legale prevăzute de legislația specială din domeniu, respectiv Legea nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerțul electronic.

Utilizatorul petrece aproximativ 5 minute pe platformă, completează datele solicitate în formular sau poartă o discuție cu unul dintre operatorii noștri pentru identificarea problemei cu care se confruntă.

Prin mandatul pe care ni-l oferi depunem documentele pentru tine. Simplu, rapid și eficient. Fără să te punem pe drumuri inutil.

Avantajele colaborarii cu noi:

  • Eficiență
  • Rapiditate
  • Fără deplasări inutile. Poți rezolva totul online de acasă sau de la birou.
  • Acoperire națională.
  • Evaluare gratuită.
  • Costuri minimale.
  • Posibilitate de extindere a serviciilor.

 

Te informăm într-un limbaj simplu și îți garantăm că nicăieri nu e mai ușor, mai rapid și ieftin să găsești rezolvare problemelor tale.

Economie de timp și bani

Vei face economie de timp și bani, folosind serviciile noastre integrate. De ce să plătești mai mult și să pierzi timp când poți rezolva totul din fața calculatorului în aproximativ 5 minute!?

Contestație proces verbal