Anulare amenzi alte contraventii - Cazul meu

CONTESTAȚII AMENZI

(durata de parcurgere a textului – 4 minute)

De multe ori agenții constatatori aplică măsuri contravenționale în mod eronat, disproportional față de pericolul social creat sau chiar în mod abuziv. Această măsură coercitivă poate avea efecte însemnate în viața oricărui contravenient.

 

Fie că dorești anularea sau diminuarea amenzii, transformarea acesteia în avertisment, procesele verbale de contravenție pot fi uşor contestate în instanţă. Acest lucru nu se întâmplă atât de des pentru că multe persoane, fiind descurajate de ideea unui proces care presupune consultarea unui avocat, timp şi costuri, nu contestă procesul-verbal de contravenţie.

 

Pe de altă parte, mulţi contravenienți, deşi se consideră nedreptăţiţi, evită o contestație în instanță pentru că nu ştiu cum să facă acest lucru.

 

 IMPORTANT!! Un proces se poate câștiga chiar și fără avocat în sala de judecată. Judecătorul, din lipsă de timp și a volumului mare de muncă, își formează opinia în principal pe baza documentelor din dosar.

 

Prin urmare, judecatorul poate fi convins cu sanse mari de reusită doar prin cereri redactate convingător. Nici prezența ta nu este obligatorie. Totul se poate judeca în lipsă dacă soliciți acest lucru în cerere.

CUM TE PUTEM AJUTA NOI?

1 . Iți evaluăm GRATUIT datele trimise de tine si procesul verbal de contravenție pentru a ști care sunt șansele tale în eventualitatea unui demers juridic. In cel mai scurt timp îți trimitem un raport pe mail. (gratuit).

 

2 . In situația în care considerăm că te putem ajuta și tu esti de acord cu evaluarea noastră, ne apucăm de treabă: Iți pregătim tot dosarul privind plângerea contravențională. Ție îți rămâne doar să printezi documentele, să le semnezi și să le trimiți prin curier sau prin poștă către judecătorie (Nu te ingrijora, totul este extrem de simplu sub indrumarea noastră.) Te vom consilia pas cu pas. Ai nevoie doar de o imprimantă și de aproximativ 10 minute disponibile.

 

3 . Totodată îți vom acorda consultanță online și offline până la finalizarea procesului și până la obținerea hotărârii judecătorești.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Primul pas: nu lăsa să treacă cele 15 zile în care ai dreptul de a te adresa instanţei de judecată pentru a contesta procesul-verbal de contravenţie. Dacă ai depăşit acest termen, acţiunea ta judiciară nu mai are nici o şansă de succes.

 

Termenul de 15 zile curge de la data la care ai primit procesul-verbal: fie ți-a fost înmânat personal de poliţistul rutier, fie l-ai primit prin poştă. În acest din urmă caz, trebuie să fii atent la data de pe ştampila poştei, care poate fi anterioară zilei în care ai primit plicul cu procesul-verbal.

 

Pasul doi: Completează căsuța de comandă, citește cu atenție termenii și condițiile,  după care în scurt timp vei primi o evaluare gratuită cu privire la șansele tale de a înainta un demers juridic.

 

În situația în care te putem sprijini, iți vom solicita pe mail o serie de documente. (copii proces verbal de contraventie, copie dovadă de circulație etc). In toată această perioadă, pentru informații suplimentare  beneficiezi de suport gratuit 24/7 pe telefon, email, chat online și Facebook.

 

Ne luăm angajamentul contractual (vezi termeni și condiții ) ca în maxim 48 de ore de la efectuarea plății și a primirii tuturor actelor solicitate să îți trimitem pe mail dosarul complet. NU VEI ACHITA NIMIC dacă în urma verificărilor preliminare considerăm că șansele tale sunt nule.

 

 

 DE CE ACEST TERMEN DE 48 de ore? Pentru ca avocații colaboratori să redacteze cu atenție toate documentele tale studiind particularitatea procesului verbal contestat, sancțiunea aplicată și legislația invocată de organul constatator. Toate aceste lucruri pentru a maximiza șansele tale de câștig. Ne aplecăm cu atenție asupra fiecărei situații în parte.

 

CUM VEI ACHITA SERVICIILE?

Plata online cu cardul bancar.

După verificarea documentelor de către noi și după acordul tău vei primi pe mail și o factură proformă ce va avea atașat un link de plată. Nimic mai simplu.

 

 După acest pas noi ne vom apuca de treabă!

CE VEI PRIMI?

Instrucțiuni redactate într-un limbaj simplu cu privire la toți pașii de urmat, cu indicații precise, personalizate pe situația cu care te confrunți.

 

Plângere contravențională redactată de un avocat colaborator. Tot ce vei avea de făcut e să o printezi și să o semnezi. 

 

Lista documentelor și a dovezilor pe care trebuie să le atașezi (dacă va fi cazul), ordinea în care trebuie să le așezi, mențiunile pe care trebuie să le faci. NU TE ÎNGRIJORA!!! Sub îndrumarea noastră va fi extrem de simplu. Timp de lucru aproximativ 10 minute. 

 

Mențiunile de pe plicul de corespondență. Vom căuta pentru tine instanța competentă în funcție de locul în care ai fost sancționat.

CONCRET CE AI DE FĂCUT?

Citești cu atenție ghidul primit pe mail;

Printezi documentele și le semnezi;

Pui toate documentele într-un plic;

Chemi un curier sau le depui la poștă cu confirmare de primire conform indicațiilor. Totul de acasă sau de la locul tău de muncă. 

După ce plângerea ta contravențională va primi număr de inregistrare, poți verifica stadiul dosarului de acasă prin accesarea unui portal al cărui link îl găsești în ghidul primit.

 

Totodată îți vom arăta care este procedura pentru a intra in posesia hotărârii judecătorești la finalul procesului, care sunt pașii în situația folosirii unei căi de atac. Totul explicat pe înțelesul tău.

Să începem….